Top

Enes Cosmetics

🍃Ce este Acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este un ingredient esențial în îngrijirea pielii care nu doar că asigură o hidratare profundă, dar reduce și aspectul liniilor fine și al ridurilor.

Acidul hialuronic joacă un rol esențial în menținerea barierei hidrolitice a pielii și ajută la sintetizarea elastinei și a colagenului din țesuturi.

🍃Unde regăsim Acidul hialuronic?

Acidul hialuronic se găsește în mod normal în corpul uman, în special în piele și în cartilaje, dar proprietățile și concentrația acestuia începe să-și piardă eficacitatea și să se estompeze odată cu vârsta. 

Acest ingredient poate fi găsit și într-o gamă largă de produse, inclusiv în creme hidratante, seruri și produse de curățare. Acidul hialuronic nu doar că asigură o hidratare profundă a pielii, dar reduce și aspectul liniilor fine și al ridurilor, oferind tenului un aspect mai tânăr.

🍃Produsele noastre care conțin Acid Hialuronic și beneficiile acestora

  1. SPUMA DE CURĂȚARE CU PANTHENOL ȘI ACID HIALURONIC 

Spuma de curățare cu acid hialuronic îndepărtează toate impuritățile și reziduurile de machiaj de pe ten. Totodată, nu afectează pH-ul natural al pielii. 
2. SERUL FACIAL CU AUR 24K, PEPTIDE ȘI ACID HIALURONIC 

Serul facial cu aur 24k, peptide și acid hialuronic reduce ridurile și hidratează pielea, estompând liniile fine și oferind luminozitate. Ingredientele au o acțiune hidratantă și regenerantă care stimulează producția de colagen.
 

3. CREMA HIDRATANTĂ SPF 30+ CU ACID HIALURONIC 2% ȘI CENTELLA ASIATICĂ 10%

Cele 3 molecule de acid hialuronic regăsite în acest produs mențin pielea sănătoasă și fermă, reduc semnele îmbătrânirii și protejează pielea împotriva efectelor negative ale radicalilor liberi.
 

 

🍃 Cum și când să aplicați Acidul hialuronic în funcție de rutina zilnică de îngrijire?
  •    SPUMA DE CURĂȚARE CU PANTHENOL ȘI ACID HIALURONIC – Se aplică cu degetele, se masează ușor cu mișcări circulare și se clătește bine cu apă. Se utilizează dimineața și seara.
  •    SERUL FACIAL CU AUR 24K, PEPTIDE ȘI ACID HIALURONIC – Se aplică o cantitate redusă în fiecare dimineață și seară, pe pielea perfect curățată. Se masează delicat, începând din centru spre exterior. Evitați contactul cu ochii. 
  •    CREMA HIDRATANTĂ SPF 30+ CU ACID HIALURONIC 2% ȘI CENTELLA ASIATICĂ 10%  – Se aplică în fiecare dimineață pe pielea perfect curățată. Se masează delicat, cu mișcări circulare. Aplicați pe față, gât și decolteu. Evitați contactul cu ochii.
 
🍃 Alte produse care conțin Acid hialuronic

 

În afară de cremele și soluțiile menționate anterior ce conțin acid hialuronic, mai putem beneficia de acest ingredient din:

  •  Fiole

  •  Capsule vegetale

  •  Măști faciale

  •  Tratament injectabil 
Post a Comment

Inspired by nature, powered by Dr. Saki

QUICK LINKS

SHOP

DESPRE NOI

CONTACT