Top

Enes Cosmetics

Centella Asiatica – Secretul tenului de porțelan al femeilor asiatice

Dacă ești un fan al produselor coreene de îngrijire a pielii, probabil ai auzit măcar o dată despre celebrul ingredient, Centella Asiatica. Cunoscut printr-o varietate de nume, inclusiv Brahmi și Gotu Kola, acest extract de plante este considerat un produs puternic hidratant și protector pentru piele. Centella Asiatica este inclusă în numeroase creme hidratante de la mărcile sud-coreene.

Ce este Centella Asiatica?

Centella Asiatica este o plantă perenă care crește în principal în Asia. De ani de zile, are atât utilizări culinare, cât și medicinale. Ca majoritatea extractelor naturale din plante, este văzută ca un incredibil ingredient pentru îngrijirea pielii. Această plantă a început să apară pentru prima dată în cremele Cica sud-coreene, acum câțiva ani, deși branduri precum Estee Lauder au folosit-o cu mult înainte, fără a le numi creme Cica.

Ce poate face Centella Asiatica pentru piele?

Studiile arată că Centella Asiatica are într-adevăr beneficii pentru piele, datorită compușilor săi activi, inclusiv madecasozidului, care servește ca antioxidant. În prezent, este considerată o plantă minune pentru ten. Centella Asiatica în sine s-a dovedit că are proprietăți antioxidante puternice și că este o sursă bogată de aminoacizi. Există chiar cercetări suplimentare care arată că este un bun ingredient hidratant pentru calmarea pielii. Există studii care arată că produsele cu Centella Asiatica ajută la revitalizarea barierei de protecție a pielii, plus că pot atenua unele dintre efectele vizibile ale razelor UV.

Centella Asiatica – Beneficii pentru ten:

  • îmbunătățește producția de colagen
  • ajută la regenerarea celulelor tenului
  • efect anti-îmbătrânire
  • reduce petele pigmentare
  • previne apariția ridurilor și liniilor fine
  • previne apariția cearcănelor
  • redă elasticitatea

Se poate găsi atât în creme de față anti-ageing, precum https://bit.ly/3ozVY2a, cât și sub formă de serum.

Post a Comment

Inspired by nature, powered by Dr. Saki

QUICK LINKS

SHOP

DESPRE NOI

CONTACT