Top

Enes Cosmetics

Cosmeticele organice sunt produse fără substanțe chimice, realizate doar din ingrediente naturale. Pentru prepararea lor, se respectă toate reglementările Uniunii Europene în ceea ce privește cultivarea, obținerea, prelucrarea și ambalarea lor. Mai exact, nu trebuie să se folosească ingrediente modificate genetic, conservanți sau parabeni. Toate ingredientele care intră în compoziția cosmeticelor organice provin din natură, sunt verificate și extrem de sănătoase pentru corpul nostru.  Printre acestea se numără uleiuri și unturi vegetale, cum ar fi cele de cacao, shea, argan sau cocos, conservanți naturali, ape florale și multe alte ingrediente active eficiente, despre care vom vorbi mai pe larg.

Un alt aspect important legat de cosmeticele organice este faptul că se potrivesc pentru orice tip de piele. La fel ca produsele convenționale, cosmeticele organice/bio sunt realizate pentru fiecare tip de ten/piele, în parte.

Să ne întoarcem la ingredientele active despre care îți povesteam. Un ingredient activ se referă la un produs ce vizează, în mod activ, o problemă specifică a pielii.

Care sunt ingredientele active cele mai eficiente și utilizate în produsele cosmetice organice?

1. ARGIRELINA 

Argirelina, prima peptidă cu efect asupra ridurilor de expresie este un adevărat miracol al cosmetologiei. Acest ingredient acționează la fel ca Botoxul, însă are un avantaj în plus: nu implică ace și durere. Argirelina previne la formarea ridurilor, stimulează producția naturală de colagen și îmbunătățește nivelul de hidratare a pielii. Se potrivește perfect chiar și pentru persoanele cu un ten uscat, pentru că hidratează foarte bine, și poate fi folosită zilnic. 

Recomandare ENÉS: https://bit.ly/3wYU0Lm https://bit.ly/3ozVY2a

2. ACID GLICOLIC

Acidul glicolic este o un ingredient activ important pentru ten, ce face parte din familia Alfa Hidroxi Acizilor, împreună cu acidul lactic, tartric, malic și citric. Aceștia sunt compuși derivați din fructe și zaharuri, extrem de benefici pentru procesul de exfoliere a pielii. Rezultatele acidului glicolic sunt eficiente pentru orice tip de ten, pentru orice vârstă, ceea ce înseamnă că este perfect și pentru adolescenți. Acest ingredient activ curăță tenul în profunzime, stimulează circulația sangvină, are un rol foarte important în tratarea acneei și încetinește procesul de îmbătrânire a pielii.

Recomandare ENÉS: https://bit.ly/3wYU0Lm

3. MATRIXYL 3000

Matrixyl 3000 este o peptidă anti-ageing incredibil de eficientă. În mod normal, această proteină există în pielea noastră, însă, odată cu trecerea timpului, nu își mai poate face treaba așa cum ar trebui și apar inevitabil riduri și probleme cu pielea uscată.  Matrixyl 3000 susține producția de colagen și acid hialuronic din piele. Ajută pielea care se confruntă cu riduri, deoarece intră în piele și imită peptidele naturale ale corpului nostru. De asemenea, un mare plus al acestui ingredient activ este faptul că se potrivește perfect, chiar și pentru cele mai sensibile tipuri de piele.

Recomandare ENÉS: https://bit.ly/3eMCljW

4. IDEALIFT 

 Idealift este un complex inovator de ingrediente active, ce stimulează producția de elastină, reface rapid structura pielii și, în plus, previne deformarea conturului feței. Pe scurt, este o lipo-peptidă ce ajută pielea lăsată să își recapete fermitatea. Acționează precum un lifting facial.

Recomandare ENÉS: https://bit.ly/3wYU0Lm

5. TENS UP 

Complexul Tens Up este un ingredient activ al cremelor noastre, deoarece are efecte uimitoare asupra tenului. Oferă un efect îndelungat de lifting  și are rezultate vizibile asupra îmbătrânirii tenului. Este potrivit pentru orice tip de piele și crește producția naturală de colagen din piele. Se recomandă persoanelor cu o piele matură și asigură o netezire perfectă a tenului. În combinație cu colagenul și niacinamidele, Complexul Tens Up asigură o hidratare profundă, o nutriție bogată și un efect puternic de lifting facial.

Recomandare ENÉS: https://bit.ly/3ozVY2a

6. MOIST 24

Moist 24 este un ingredient activ al cremelor ENÉS, deoarece oferă o hidratare puternică a tenului. Hidratarea se menține pe o perioadă îndelungată. Moist 24 conține o bogată concentrație  de ioni de potasiu K, ce ajută la menținerea concentrației naturale de ioni și contribuie la menținerea necesarului de apă din piele. Mai exact, acest ingredient reține apă în țesuturi și păstrează epiderma perfect hidratantă timp de 24 de ore.

Recomandare ENÉS: https://bit.ly/3hznkEg

7. NIACINAMIDA

Niacinamida este o formă majoră de vitamina B3, care ajută la combaterea acneei, rozaceei, ridurilor și problemelor de pigmentare. Ajută la restabilirea pielii deshidratare și la sporirea producției naturale de ceramide. 

Reglează cantitatea de ulei din piele pe care o produc glandele sebacee și protejează pielea de efectele negative ale razelor ultraviolete. Studiile au arătat faptul că niacinamida ajută la luminarea zonelor întunecate ale pielii. În plus, minimizează ridurile și liniile fine și tratează chiar și acneea severă.

Recomandare ENÉS: https://bit.ly/3eMCljW  https://bit.ly/3ozVY2a  https://bit.ly/3hznkEg

8. VITAMINA E

Vitamina E este foarte des folosită în produsele cosmetice, deoarece are numeroase beneficii asupra tenului. Vitamina E este un important antioxidant, astfel că protejează foarte bine pielea împotriva razelor ultraviolete. Are efecte incredibile anti-ageing și reducere vizibil ridurile. Îmbunătățește aspectul general al tenului și menține pielea foarte hidratată.

Recomandare ENÉS: https://bit.ly/2Wdtnpt

9. PANTHENOL

Panthenolul este un ingredient activ recunoscut pentru efectul său calmant, antiinflamator, hidratant și reparator. Rolul cel mai important al său este cel cicatrizant si regenerant cutanat. Panthenolul menține pielea perfect hidratată și contracarează foarte bine unii dintre factorii care îmbătrânesc prematur pielea.

Recomandare ENÉS: https://bit.ly/2Wdtnpt

10. VITAMINA C LIPOZOMALĂ

Cu toții știm cât este de benefică Vitamin C pentru ten. Dar de ce este benefică Vitamina C Lipozomală? Pentru a putea oferi o explicație corectă, trebuie să știm, în primul rând, ce sunt lipozomii. Lipozomii sunt o formă revoluționară de incapsulare a Vitaminei C. Eficiența lor sporită este dată de faptul că au o dimensiune moleculară redusă. Cu cât dimensiunea moleculară este mai mică, cu atât capacitatea produsului de a intra în piele este mai mare.

În comparație cu Vitamina C tradițională, cea lipozomală este compatibilă cu orice tip de ten, chiar și cel foarte sensibil și are o durată de acțiune mult mai mare.

Recomandare ENÉS: https://bit.ly/2Wdtnpt

Post a Comment

Inspired by nature, powered by Dr. Saki

QUICK LINKS

SHOP

DESPRE NOI

CONTACT