Top

Recunoscut ca un super aliment în ultimii ani, rodia a crescut în popularitate drept un fruct care poate reduce inflamațiile și poate îmbunătăți starea generală de sănătate.

Multe dintre aceste beneficii au legătură cu polifenolii, substanțele nutritive puternice care conțin antioxidanți, găsiți în alte alimente pe bază de plante, cum ar fi fructele de pădure și ceaiul verde.

Având în vedere conținutul său nutritiv, este posibil ca rodiile să îmbunătățească sănătatea din interior spre exterior. 

Avantajele rodiei asupra pielii:

  • Beneficii anti-îmbătrânire

Extractul de rodie protejează tenul împotriva îmbătrânirii premature, contribuind la reducerea semnelor de îmbătrânire, cauzate de deteriorarea și expunerea la soare (riduri, linii fine). De asemenea, alegerea unei creme ce conține extract de rodie ajută la prevenirea hiperpigmentării.

  • Protecție UV

Potrivit unor studii, antioxidanții din rodie ajută la asigurarea protecției naturale împotriva razelor ultraviolete (UV). Cu toate acestea, o astfel de protecție nu este suficientă pentru a evita protecția solară zilnică. De aceea, trebuie neapărat să introduci în rutina zilnică și o cremă cu SPF!

  • Pielea uscată

Extractul de rodie este un ingredient excelent pentru îngrijirea pielii, deoarece pătrunde adânc în piele și hidratează în profunzime. Funcționează pentru majoritatea tipurilor de piele. Calmează pielea uscată, crăpată și iritată. 

  • Eternally young skin

Extractul de rodie oferă tenului strălucire și fermitate, crescând producția de colagen și elastină. Astfel, tenul tău va arată fresh și plin de vitalitate!

Post a Comment

Inspired by nature, powered by Dr. Saki

QUICK LINKS

SHOP

DESPRE NOI

CONTACT