Top

Niacinamida este un ingredient de îngrijire a pielii de care tenul tău se va îndrăgosti, încă de la prima aplicare. Printre o mulțime de alte ingrediente uimitoare de îngrijire a pielii, cum ar fi retinolul și vitamina C, niacinamida se remarcă datorită versatilității sale pentru aproape orice problemă de îngrijire a pielii și pentru orice tip de piele.

Acesta fiind primul nostru articol de pe blog, vrem să te asigurăm că toate informațiile despre ingrediente se bazează pe ceea ce cercetările au dovedit a fi veridic. În prezent, studiile despre niacinamide arată că este unul dintre cele mai interesante ingrediente de îngrijire.

Ce este niacinamida?

Cunoscută și sub denumirea de vitamina B3 și nicotinamidă, niacinamida este o vitamină solubilă în apă, care ajută la minimizarea vizibilă a porilor, îmbunătățirea tonusului, înlăturarea liniilor fine de expresie și a ridurilor și îmbunătățirea texturii pielii.

Niacinamida reduce, de asemenea, impactul negativ al factorilor externi, datorită capacității sale de a îmbunătăți prima linie de apărare a pielii. Razele UV, poluarea, atacă zilnic pielea noastră și o fac să pară îmbătrânită, lăsată și fără pic de strălucire.

De ce ar trebui să utilizezi niacinamide?

Niacinamida este compatibilă cu oricare dintre produsele din rutina de îngrijire a pielii, inclusiv cele care conțin retinol, peptide, acid hialuronic, AHA, BHA, vitamina C.

Poți utiliza mai multe produse care conțin niacinamidă în rutina zilnică, fără a te îngrijora dacă ai o piele sensibilă. Această formă a vitaminei B este bine tolerată de toate tipurile de piele. Este chiar potrivită pentru utilizarea de către cei cu pielea sensibilă sau cu tendințe de rozacee.

Alte beneficii ale niacinamidei sunt că ajută la hidratarea tenului și la creșterea producției naturale de ceramide care oferă fermitate. Când ceramidele se epuizează în timp, pielea este lăsată vulnerabilă la tot felul de probleme, de la pete persistente, la piele uscată și hipersensibilitate.

Uneori, niacinamida este prescrisă și sub formă de capsule orale, pentru a trata acneea. 

Post a Comment

Inspired by nature, powered by Dr. Saki

QUICK LINKS

SHOP

DESPRE NOI

CONTACT