Top

Politică de retur

Politica de Returnare

Clienții S.C. DERMA COSMETIX BUSINESS S.R.L. pot returna produsele achiziționate în urmatoarele situații:

  1. Produsul nu este conform cu specificațiile de pe site.
  2. Coletul prezintă deteriorari severe.
  3. Produsul a fost livrat greșit.

Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor, conform Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 34/2014, pentru persoanele fizice ce achiziționeaza produse din site-uri, folosind tehnicile de comunicare la distanță.

Clientul este obligat să notifice S.C. DERMA COSMETIX BUSINESS S.R.L. intenția sa de a returna produsele achiziționate, prin orice mijloc de comunicare (email: contact@enescometics.com) sau o dată cu rambursarea produsului, în termen de maximum 14 zile calendaristice de la primirea produselor.

În cazul rambursarii contravalorii produsului, aceasta se va face în cel mult 14 de zile calendaristice de la data recepționării produselor, prin virament bancar.

Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzând dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitată de catre client, nu se ramburseaza.

În toate cazurile, cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de către client.

Produsele returnate se trimit la adresă: S.C. DERMA COSMETIX S.R.L.,Spațiul comercial Nr. 58, Șoseaua Berceni, Nr. 96, Sector 4, Bucuresti.

Pentru returnarea produselor te rugăm să ne contactezi.

Inspired by nature, powered by Dr. Saki

QUICK LINKS

SHOP

DESPRE NOI

CONTACT